____________________________________________________________________


Altijd vers gebakken!

Welkom op de website van de broodjeszaak van de haven van Rotterdam en omstreken. Op deze pagina vindt u informatie over onze producten, diensten en kunt u onze brochure's downloaden.


Assortiment

Wij bieden een ruim en veelzijdig (broodjes)assortiment voor vergaderingen, trainingen of een snelle hap tussendoor. Met 25 jaar ervaring kunt u vertrouwen op de kennis van onze medewerkers en de uitstekende kwaliteit van onze producten.


Losse broodjes, snelle hap

Ieder uur worden de broodjes vers gebakken en belegd met producten van heerlijke kwaliteit. Onze winkel biedt plaats aan 12 personen aan de gezellige bourgondische eettafel. Vanaf 8:00 uur geniet u van een verse kop koffie met een broodje en de ochtendkrant.


Bedrijven

Kiest u voor Blaauw, dan kiest u voor betrouwbaarheid. Wij komen onze beloften na en zorgen dat zowel u als uw gasten worden voorzien van een goed (brood)product. Wij leveren broodjes voor vergaderingen, trainingen, workshops, 7 dagen per week, 24 uur per dag. Altijd vers gebakken en volgens afspraak geleverd aan uw kantoor, loods, schip, of waar ook in Rotterdam.

3 Downloads

 1. Losse broodjes/Snelle hap

  Versie 2015 LOSSE BROODJES

  Klik op het pdf logo om de laatste versie van onze productbrochure in een nieuw venster te openen.

 2. Vergaderingen en lunchpakketten

  Versie 2015 BEDRIJVEN

  Klik op het pdf logo om de brochure voor bedrijven in een nieuw venster te openen.

 3. Bestellijst

  Versie januari 2012 BESTELLIJST

  Klik op het pdf logo om de standaard bestellijst in een nieuw venster te openen.